fabriek

SCROLL
SCROLL
header image of the factory

wij werken
volgens de
hoogste norm

STOOFF is gespecialiseerd in het maken van uiteenlopende interieurs tot totale projectinrichting voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Persoonlijke benadering, oog voor detail en gedegen vakmanschap zijn kenmerken van onze manier van werken.

onze projecten
bekijk onze projecten —
bekijk onze projecten —
bekijk onze projecten —
bekijk onze projecten —

wij
kijken
vooruit

“STOOFF is een voorbeeld hoe je een bedrijf leidt. Vooruitkijken, kennis, lef, oog en oor voor je personeel, durven te investeren, altijd een stap voor willen zijn, de goeiste, zoals Peter het zegt, willen zijn, maar ook zichtbaar zijn en jezelf blijven. Kijk maar om je heen, je vindt het hier. En natuurlijk hard werken, je krijgt niets voor niets.”

uit
eigen
huis

STOOFF- interieurs en -ontwerpen zijn 100% ‘made in de Achterhoek’. Alles wordt in eigen huis geproduceerd, geassembleerd, door onze eigen mensen getransporteerd en door onze eigen mensen op locatie gemonteerd.

De maakindustrie is een visitekaartje voor Nederland en de Achterhoek neemt daar een krachtige plaats in met mooie productiebedrijven. Er is in onze regio van oudsher veel vakmanschap, we zijn geboren met een goede werkmentaliteit en we staan open voor innovaties.

Dankzij die eigenschappen weten we 100% kwaliteit uit eigen huis te garanderen.”

wij houden
van gezelligheid
en hard werken

Het open en helder gestructureerde kantoor van STOOFF weerspiegelt de hele organisatie. Van het stralende ontvangst aan de balie tot de compleet uitgeruste informatieruimte, waar van elk materiaal een sample voorhanden is om te voelen en te ervaren.

In de open kantoorruimtes werkt iedereen met de meest actuele software voor zowel calculaties, visuele 3D-impressies als zeer gedetailleerde projecttekeningen. Programmatuur die naadloos aansluit met het state-of-the-art machinepark, waardoor elke proces digitaal en duurzaam aangestuurd kan worden. Werkvoorbereiding in optima forma.

smart
indu
stry

STOOFF werkt volledig volgens de principes van Smart Industry. De ver doorgevoerde digitalisering van afdelingen, machines, productiemiddelen en procedures leidt tot grondstoffen- en kostenefficiëntie en flexibiliteit, zowel in product, volume en levertijd.

Deze manier van werken geeft minimale foutscores bij de productie en biedt slim hergebruik van materialen. Omdat alle lijnen logisch met elkaar verbonden zijn en intelligent met elkaar communiceren, is STOOFF in staat betaalbaar maatwerk te leveren met een korte levertijd.

snelheid
flexibiliteit
in efficiency

Onze processen zijn zó flexibel, secuur en snel, dat we een maatwerkkast binnen een uur gereed kunnen hebben. In elkaar gezet en wel. Alles gebeurt volgens onze gestroomlijnde, geautomatiseerde productielijn: van het tekenen van het ontwerp, het berekenen van de materialen, het aansturen van de machines tot de instructies voor de uitvoerder.

Alle fases sluiten naadloos op elkaar aan waardoor geen verspilling van energie, creativiteit, tijd en materiaal plaatsvindt.

digital
inno
vation

Digitale innovatie maakt het mogelijk dat alle ontwerpen tot in detail worden voorbereid. Intelligentie en kennis van de uitgebreide database brengen tekenen, zagen, frezen en boren samen in een computersysteem dat een groot deel van het fabricageproces aanstuurt. Een ontwerp is nooit te ingewikkeld.

Energiezuinige machines zijn met elkaar verbonden en communiceren via barcodes met elkaar. Het resultaat is een foutloos, efficiënt voorbereidingstraject. Door de minutieuze berekeningen is verspilling van materiaal zo goed als uitgesloten en blijft er een minimum aan restmateriaal over.

wij navigeren
met eigen
transport

100% in eigen huis betekent ook dat we zelf vervoeren. Projecten en objecten die we met zoveel zorg en aandacht hebben vervaardigd, daar voelen we ons tot en met de plaatsing volledig verantwoordelijk voor en geven we niet uit handen. Transport hebben we dan ook in eigen beheer. Het formaat van het te leveren interieur bepaalt de keuze voor een grote of een kleinere vrachtauto voor transport.

Met onze eigen, duurzame vrachtauto's rijden we heel Europa door. We zorgen dat alles veilig en op tijd op locatie is - conform afspraken die we gemaakt hebben - om daarna met ons montageteam aan het werk te gaan en het project op te bouwen. Vanzelfsprekend zijn we buitenshuis ook goed georganiseerd. We houden ons aan de planning en ook de werkvloer op locatie ziet er strak en netjes uit.

de
hoogste
norm

STOOFF loopt voorop in certificeringen en keurmerken als het gaat om kwaliteit, bedrijfsvoering, duurzaamheid, veiligheid en expertise. ISO, FSC, VCA zijn enkele van een lange lijst. Het VCA-certificaat staat voor Veiligheid Checklist Aannemers, dat aangeeft dat STOOFF aan een veilige werkomgeving hoge prioriteit stelt.

Ook heeft STOOFF certificaten om erkend verwerker te mogen zijn van materialen zoals Corian® en HI-MACS®.

Stooff
Maakt het

daag ons maar uit —
daag ons maar uit —
daag ons maar uit —
daag ons maar uit —
daag ons maar uit —
daag ons maar uit —
daag ons maar uit —
neem contact op
neem contact met ons op —
neem contact met ons op —
neem contact met ons op —